Föreningsmöte
avatar

klubbaUtvecklingen av hamnen!  Vad  händer?

Medlemmarna i föreningen hälsas välkomna till förenings/informationsmöte.
Söndagen 11 Oktober 10 – 12 i Östra Vemmenhögs församlingshem.

  • Allmän information
  • Presentation  av utvecklingsplan  framöver som ligger till grund för en Leaderansökan som lämnas in den 2 November.
  • Övrigt

Efter den lyckade arbetsdagen i våras har styrelsen arbetat vidare med planerna för framtiden.Detta har lett till att en ansökan till Leaderprogrammet lämnas in den 2 November. Vi vill nu presentera dessa idéer som utgår från diskussionerna på årsmötet men som har utvecklats vidare. Efter mötet den 11 Oktober kompletteras och justeras den ansökan som lämnas in.

Hjärtligt välkomna

För styrelsen

Bertil Nilsson
Ordförande

För planeringen av fika, upptryckning av material mm  är vi tacksamma om vi får en bekräftelse om deltagande till bertil@hortehamn.se eller via tel till 0411-30691 eller 070-6532039. Telsvar om jag inte svarar direkt.

hortelogobl200

Kommentarer inaktiverade.