God stämning på Valborg
avatar

God stämning i Hörte hamn på Valborgsmässoafton!

valborg2_2013Ett 20-tal personer hade samlats vid 19-tiden. Då vi kom var det en barnfamilj som använde den inredda ålabåten precis som vi tänkt. Familjen fikar och samtidigt är det en bra lekplats för barnen. Vinden var stark och det blåste in mot land. Bord och stolar placerades mellan några fiskebodar så att det blev lite lä. Det blev några timmar med grillning och umgänge innan vinden mojnade vid 21-tiden. Då gick det att tända på bålet. Under kvällen fick föreningen 2 nya medlemmar och det blev också en del guidning för dem som inte sett hur hamnen utvecklats under den sista tiden. De sista lämnade inte hamnen förrän efter midnatt. Traditionen med valborgsbål i hamnen som fick en nystart 2012 fortsätter.

Bertil Nilsson

Ps Skicka gärna bilder från Valborg till mig Ulf (webmaster) så ska jag lägga ut dom på hemsidan. Tyvärr kunde jag själv inte delta. Bilden ovan är en gammal bild från arbetsdagen den 13:maj 2010. Ds

hortelogobl200

Kommentarer inaktiverade.