Några rader om våra sponsorer och samarbetspartners

Sponsorer

leaderLeader är ett EU initiativ och en del av Sveriges Landsbygdsprogram . Målet är att stödja en hållbar ekonomisk, ekologisk och social utveckling på landsbygden. Leader är en metod där människor och aktörer från olika delar av samhället samarbetar för att utveckla sin hembygd. Lokalt engagemang och innovativa idéer får möjlighet att utvecklas för att skapa en levande och attraktiv landsbygd.
Hemsida: Leader Söderslätt

 

leaderSkurups kommun – Nils Holgerssons hembygd. Framtidskommunen mitt i en dynamisk gränsregionSkurups kommun med ca 15 000 invånare ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås – en central plats i Öresundsregionen och norra Europas mest dynamiska region.
Hemsida: Skurups kommun

 

leaderJackon AB grundades 1989 och är idag Sveriges ledande producent av isolering och emballage till byggbranschen och industrin. Jackon AB har lång erfarenhet av produktion med isolering av plast och har idag en av Sveriges mest moderna anläggningar för framställning av isolering och emballage i expanderad (EPS) och extruderad polystyren (XPS). Hemsida: Jackon AB

 

leaderStråheds är ett byggserviceföretag. Verksamheten är fokuserad på renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnader. Vi tar helhetsansvar, är noga med detaljerna och är lätta att kommunicera med. Detta är avgörande faktorer för att lyckas med ett byggprojekt.
Hemsida: Stråheds

 

handDen lokala sparbanken. Skurups Sparbank har varit navet för den lokala tillväxten i över 100 år genom att arbeta och investera nära sin marknad och sina kunder. Som sparbank ger vi ett löpande stöd till många av traktens föreningar så att de även i framtiden kan erbjuda en rik fritid till alla som bor i området. De senaste åren har banken skänkt över 3 miljoner kronor till det lokala föreningslivet.
Hemsida: Skurups Sparbank

 

leaderMiniReningsverket är representant för Biokube i södra sverige. Säljer, levererar och servar enskilda avlopp 1-150 hushåll.
Hemsida: MiniReningsverket.se

 

leaderSydkustens Eltjänst AB
Adress: Norrbackavägen 4, 274 51 Skivarp
Telefon:0411-307 72

 

leaderRamirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag. Bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.
Hemsida: Ramirent

 

leaderBOLIST-kedjan består av över 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare över hela landet. Vi är din lokala bygg- och järnhandel och ditt självklara val när det gäller järn-, bygg- och trävaror.
Hemsida: Bygguppmera i Skivarp

 

leader

Bösarps Grus & Torrbruk AB är ett framstående företag inom grus och torrbruksbranschen, som ägs av Sven-Leo Larsson med familj. Företaget klarar sig i alla tider, har korta beslutsgångar och ständig utveckling. Verksamheten består av grustäkter i Dalaled, Hassle Bösarp och Torsjö, samt torrbrukstillverkning, maskinuthyrning och fastighetsförvaltning. Styrelsen och revisor har hög kompetens.
Hemsida: Brösarps Grus & Torrbruk

 

leaderHörtevall Gräv och Materialhantering utför markarbeten, planering, installation av minireningsverk, gräv & schaktarbeten mm.
För mer information kontakta Björn Hortevall 0708 – 13 33 59

 

leaderElkedjan Elglimten i Skurup – din lokala elfackhandel. Belysning, vitvaror, hushållsapparater, personvård mm. Välkända varumärken borgar för trygghet och kvalitet. Vi erbjuder fri hemkörning av vitvaror (inom 5 mil från Skurup).
Hemsida: Elglimten.se

 

Samarbetspartners

leaderVälkommen till en av världens största offentligt tillgängliga gröna takträdgårdar! I Malmö vid Augustenborgs Botaniska Takträdgård samlas utbildning, forskning och utveckling om gröna tak. Den unika botaniska trädgården består av 9500 m² vegeterade tak av olika varianter. Trädgårdarna är tillgängliga för besökare genom gångbryggor, trappor och hissar. Institutet tar emot besökare från hela världen året om. Kontakta oss för mer information om studiebesök och guidade turer. Taken är tillgängliga även för rullstolar.
Hemsida: Gröna tak

 

leader

Dybecks byalag grundades 1995 och är en ideell förening med syfte att vårda landskap, kulturhistoria och bebyggelse samt verka för social gemenskap och människors trivsel i sin egen bygd.
Hemsida: Dybecks Byalag

 

leaderSkurupsbygdens Konst & Hantverksförening (SKHF) arbetar för att stötta våra konstnärer i deras arbete, främst genom att tillsammans anordna konstrundor och andra utställningar, där alla konstnärer eller hantverkare är välkomna att delta. Dessutom fungerar föreningen som ett socialt nätverk för konstintresserade.
Hemsida: SKHF

 

 

leader


Hörte Brygga – Måltid för oss är kärlek, passion & gemenskap…

Målet med Hörte Brygga är att kunna komma precis som man är och njuta av god mat & fantastisk dryck med naturen som bordsgranne. Vi vill förmedla det enkla, råvaran får allt fokus.
Hemsida: Hörte Brygga